Trabzonspor veryansın etti!

Trabzon camiasında büyük ağırlığı bulunan ve başkan Sadri Şener’in en güvendiği yöneticiler arasında yer alan Coşkun Çebi, üç yıllık görev süreci boyunca ilk kez konuştu, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı topa tuttuİlk yarıyı Trabzon’un açık farkla önde bit

Trabzonspor veryansın etti!

Trabzon camiasında büyük ağırlığı bulunan ve başkan Sadri Şener’in en güvendiği yöneticiler arasında yer alan Coşkun Çebi, üç yıllık görev süreci boyunca ilk kez konuştu, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı topa tuttu

İlk yarıyı Trabzon’un açık farkla önde bitirmesinin ardından Aykut Kocaman’ın penaltılarla ilgili verilen beyanatları ve oluşturulan kamuoyu 2. yarının şekillenmesinde rol oynadı. Yine yayıncı kuruluşun yorumları aracılığıyla ligde heyecanın kaybolmaya başladığı yönünde öne sürdükleri söylemler süreci etkiledi. Hakemlerin 2. devrede F.Bahçe lehine verdikleri veya vermedikleri kararlar puan farkını kapatmış, lig yarışı bugünlere taşınmıştır. Aziz Yıldım bu süreçte sessiz gibi görünse de işin perde arkasındaki isimdir.

Ayrıca federasyon ve kurulların oluşumu aşamasındaki çabaları kritik kararları alacak mercilerin duruşunu da etkilemiştir.

“KURALLARI HİÇE SAYIYOR”

Başkanın yeri soyunma odası değil, şeref tribünüdür. Aziz Yıldırım’ın orada bulunuş sebebi farklıdır. Defalarca rakip oyunculara ya da hakemlere sözlü tacizlerde bulunduğu bilinmektedir. Akreditasyon kurallarını hiçe saymaktadır. İkinci yarıda Trabzon’un hakkının yendiği kanaati oluştu. Sözleşmesi dolan oyuncularımızın transferiyle ilgili sürekli dedikodu çıkartıldı. Ancak oyuncularımız rahatsız olsalar da profesyonelce davrandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor