Sevincimiz kursağımızda kalmasın

Kurtlar Vadisi dizisinin iki önemli karakteri Abdülhey (Kenan Çoban) ve Güllü Erhan'dan (Erhan Ufak) şampiyonun belirleneceği son saatlerde fair play mesajı geldi. Fenerbahçeli Erhan Ufak ve Trabzonsporlu Kenan Çoban, "Bugünkü çekişme bayram havasında geç

Sevincimiz kursağımızda kalmasın

Kurtlar Vadisi dizisinin iki önemli karakteri Abdülhey (Kenan Çoban) ve Güllü Erhan'dan (Erhan Ufak) şampiyonun belirleneceği son saatlerde fair play mesajı geldi. Fenerbahçeli Erhan Ufak ve Trabzonsporlu Kenan Çoban, "Bugünkü çekişme bayram havasında geçsin, dostluk kazansın. Şampiyonluk sevincimiz kursağımızda kalmasın. " mesajı verdi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk düğümü bugün çözülecek. Nefesler tutudu, ligin kaderini Fenerbahçe'nin son hafta Sivasspor'la oynayacağı müsabaka ile Trabzonspor'un Karabükspor mücadelesi sonucu belirleyecek. Tansiyonun yükseldiği, gerilimin arttığı kritik anlarda Kurtlar Vadisi dizisinin Erhan ve Abdülhey'inden dostluk ve kardeşlik mesajı geldi.

Sarı Lacivert formasını sırtına geçiren Erhan Ufak, nam-ı diğer Güllü Erhan ile Bordo-mavi formasını giyen Kenan Çoban, nam-ı diğer Abdülhey bir araya geldi. Maçlarda en sevmedikleri şeyin küfür ve şiddet olduğunu söyleyen Oyuncular, "Bugün bayram havasında geçsin, kazanan dostluk olsun" dedi. "Ben sezon başından beri Trabzon şampiyon olacak, bu son maçı da kazanacak. " diyen Abdülhey'e Güllü şöyle takılıyor: "Evet, Trabzon yenecek ama Fenerbahçe de yenecek. Ama bu kez maç bittikten sonra en az 3 dakika bekleyip sevineceğim. " diyor.

Şampiyonluk için dondurma bizden olmak kaydıyla baklava iddiasına da giren ikili, "Sonuç ne olursa olsun bugün bayram havasında geçsin, dostluk kazansın. Maçlarda küfüre çok karşıyız. Sorun çıkaran takıma verilen ceza ne kadar büyük olursa olsun doğrudur. " ifadelerini kullanıyor.

Erhan Ufak kendisini 'doğuştan Fenerli' diye tanımlarken, Kenan Çoban ise Trabzonspor'u tercih etmesinin sebebini çocukluğu ve gençliği döneminde takımın üstün performansına bağlıyor. Çoban, "1975 doğumlu olduğum için Trabzonspor o zaman fırtına takımlardan birisiydi. Babam Trabzonsporlu idi. Büyüdüğüm mahallede bir tek ben Trabzonspor'u tutuyordum. Tek Trabzonsporlu olduğum için ya Fenerbahçelilerle ya da Galatasaraylılarla futbol oynuyordum. Bu anlamda yalnız bir çocuktum ama Trabzonspor her takım için dost bir takımdır. Kimse ilişmiyordu, kimse ile tartışmıyor, kimse ile iddiaya girmiyordum. " diye konuştu.

1996 yılında Şenol Güneş yönetiminde kaçan şampiyonluğun hatırlatılması ve bu yıl yine aynı isimle şampiyonluğa yaklaşıldığının belirtilmesi üzerine Kenan Çoban, bu başarının Şenol Güneş'e has bir başarı olduğunu dile getirdi. Çoban, şöyle konuştu: "Bu Trabzon'dan ziyade Şenol Güneş'in başarısı. Şenol Hoca'nın yeri hep ayrıdır. İyi bir teknik direktör. O zaman 21 yaşındaydım, şampiyonluk kaçtığında çok üzülmüştüm. Futbola enmeraklı olduğum dönemlerdi. Oyuncu olmasaydım iyi bir futbolcu olurdum kesin. Günde iki maç yapardım üst üste. Antalya'da da üç yıl halı saha işlettim, orada da Oyuncu olmadığı zaman ben girerdim maça. "

Bu sırada araya giren Erhan Ufak'ın "Artık şampiyonluk sevincimizi kursağımızda bırakmasınlar yani" espirisi kahkahalara sebep oldu.

Pazar günü Trabzonspor'un kaybetmesi durumunda taraftara dostluk ve kardeşlik mesajı veren Kenan Çoban, "Her zaman dostluk kazansın. Stadyumlardakı kavgaları gördüğümüz zaman çok üzülüyorum. Kaybedilir, kazanılır farketmiyor ama o kavga ve küfürleri görünce sinirlerim bozuluyor. Maç izlemenin ayrı bir keyfi vardır. "

Fenerbahçe'nin ligin son haftasında kaybettiği şampiyonlukların hatırlatılması üzerine Erhan Ufak ise, bu kez böyle bir korku yaşamadığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler