Trabzonspor üyelere duyuru yaptı

Trabzonspor’da Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Genel Kongre öncesi üyelere duyuru yapıldı. İşte Trabzonspor’dan yapılan duyuru;“Trabzonspor Kulübü Derneği Tüzüğü’nün 29.maddesi gereğince Yönetim Kurulu, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 10 – 11 Aralı

Trabzonspor üyelere duyuru yaptı

Trabzonspor’da Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Genel Kongre öncesi üyelere duyuru yapıldı. İşte Trabzonspor’dan yapılan duyuru;

“Trabzonspor Kulübü Derneği Tüzüğü’nün 29.maddesi gereğince Yönetim Kurulu, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 10 – 11 Aralık 2010 (Cuma – Cumartesi günleri) yapılması için yasal çağrıyı yapmıştı.

Bu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı taktirde, ikinci toplantı (çoğunluk aranmayan) 18 -19 Aralık 2010’da (Cumartesi – Pazar günleri) gerçekleştirilecektir.

Tüzüğün 39, 44, 53, 55 ve 57.maddeleri gereğince üçer yıllık görev sürelerini tamamlamaları nedeniyle söz konusu genel kurulda Yönetim, Denetleme, Sicil ile Arşiv ve Müze Kurulları için seçimler yapılacaktır.

Yine Trabzonspor Kulübü Derneği’nin 69. maddesi gereğince, tüm kurullara aday olmak için “Divan Başkanlığına” başvuru yapılması zorunludur. Başkan adayları bu başvuruları düzenledikleri listelerle yapmakla yükümlüdürler. Ayrıca, üyeler bireysel adaylık başvurusunda da bulunabilirler.

Adaylık başvurusu dışında verilen oylar, “oy tasnifinde” dikkate alınmaz. Aday başvurusu için ilk gün 09.12.2010 Perşembe günü saat 18:00’e kadardır.  Çoğunluk aranan ilk toplantı gerçekleşmediği taktirde, çoğunluk aranmayan genel kurul için adaylar 16.12.2010 Perşembe günü yine saat 18:00’e kadar başvurularını yapabileceklerdir.

         Not1 ) Olağan Genel Kurul’da beyaz oy pusulaları elle yazılacağından, başvurucular beyaz rengi kullanamazlar. Kulübümüzün renklerinden birini kullanmaları tercih edilmelidir. Ancak, kurullara birden fazla başkan adayları, başvuruda bulunurlarsa; 17.12.2010 Cuma günü saat 11:00’de  Divan Başkanlığı’nda, basına açık oy pusulası rengi için kura çekilecektir.

Not 2) Yönetim Kurulu başkanlığına aday olacaklar, tüzüğün 41. Maddesine göre göre en az 150 teklif imzasıyla başvuru yapmakla yükümlüdürler. Bunun için imza çizelgeleri Divan sekretaryasından temin edilebilirler.

   Trabzonspor

Divan Başkanlık Kurulu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler