'Genel Başkanımızın yanındayız'

Doğu Karadeniz Bölgesindeki CHP İl Başkanı Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu Başkanlığında bir araya geldiler.İl binasında yapılan toplantıya Sinop, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin il başkanlarının katıldığı toplantıda, 18

'Genel Başkanımızın yanındayız'

Doğu Karadeniz Bölgesindeki CHP İl Başkanı Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu Başkanlığında bir araya geldiler.

İl binasında yapılan toplantıya Sinop, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin il başkanlarının katıldığı toplantıda, 18 Aralık’ta yapılacak olan kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek çıktı.

Toplantıya Başkanlık yapan Trabzon İl başkanı M. Volkan Canalioğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sayın Basın Mensupları

Hepinizin bildiği gibi 18 Aralık 2010 tarihinde Partimiz 15. olağanüstü genel kurultayı Ankara’da toplanıyor. Partimizi iktidara taşıyacak kurulların oluşturulacağı bu kurultay öncesi bölgedeki illerimizin il başkanları olarak Trabzon’da toplanmış bulunuyoruz..

Toplantımıza katılan İl Başkanları

Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Artvin İl Başkanımız Uğur Bayraktutan, Gümüşhane İl başkanımız Erkan Pelit, Giresun İl başkanımız Aykut Gezmiş, Rize İl Başkanımız Mehmet Aslankaya, Ordu İl Başkanımız Bahattin Cörüt, Sinop İl Başkanımız Mustafa Acun,  Bayburt İl Başkanımız Cemal Konca.

Değerli Basın Mensupları…

Hepinizin bildiği gibi ülkemiz çok önemli bir süreçten geçmektedir. Bir tarafta hükümetin ülkeyi bir bilinmeze doğru sürükleyen icraatları, bir yanda yıllardır çözüm bekleyen güneydoğu sorunu, bir yanda ülkemize yerleştirilecek olan Natoya ait füze kalkanı projesi ki bu proje ülkemizi yarın içinden çıkılmayacak bir sürece doğru sürüklemektedir ve aldığımız duyumlara göre Karadeniz Bölgesi büyük bir ihtimalle bir ABD üssü haline dönüştürülmek istenmektedir.

Devletin en önemli ve en çok gelir getiren kurumları yabancılara ve yandaşlara peşkeş çekilmiş, çekilmekte ve yolsuzluklar olanca hızıyla devam etmektedir. İşçinin, memurun, emeklinin, esnafın, köylümüzün durumu her gün daha kötüye giderken, bir taraftan da ülkede bir korku imparatorluğu yaratılmıştır. İnsanlar telefonla dahi konuşamaz hale gelmiştir. Herkes birbirinden çekinmekte, devletin tüm kurumları AKP kadroları ile doldurulmuştur. Şanlı ordumuz üzerinde oynanan oyunlar ise olanca hızıyla devam etmektedir.  Kısaca Ülkemiz tarihin hiçbir döneminde bu kadar kötü yönetilmemiştir.

Tüm bu yaşananların ardından Laik Devletin ve Cumhuriyetin kurucusu olan bir partinin fertleri olarak sorumluluklarımız dünden daha da fazladır. Kısa zaman içinde sayın genel başkanımız olağanüstü bir çaba ve enerji örneği sergileyerek partimiz ve ülkemiz için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Cumhuriyet Halk Partisinin Karadeniz Bölgesindeki İl Başkanları  olarak kısa sürede partimizi iktidara koşan bir parti haline getiren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na 18 Aralık’ta yapılacak olağanüstü kurultayımızda, kendisine olan güvenimizi bir kez daha yinelemek istiyoruz. Partimizi iktidara taşıyacak olan kurullarımızın daha da güçlenerek çıkacağı bu kurultayda genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na inanıyor, güveniyor ve desteğimize devam ettiğimizi belirtmek istiyoruz.

Sayın Basın mensupları

Karadeniz İl Başkanları olarak partimiz bu kurultaydan güçlenerek çıkacak ve CHP 2011 seçimlerinde iktidar olacaktır.Bu düşüncelerle siz değerli basın mensuplarına ve kamuoyuna sevgi ve saygılarımı sunarız.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler