Trabzonspor sıkıntılı başlıyor

 Cezalar, yetişmeyen transferler ve eksikler can sıkıyor. Trabzonspor 2012-2013 Futbol sezonuna bu gün deplasman da oynayacağı Karabük maçıyla merhaba diyecek. Ancak bordo mavililer geçtiğimiz sezonların aksine lige  bu sezon oldukça sıkıntılı başlıyor.20

Trabzonspor sıkıntılı başlıyor

 

Cezalar, yetişmeyen transferler ve eksikler can sıkıyor.

 

Trabzonspor 2012-2013 Futbol sezonuna bu gün deplasman da oynayacağı Karabük maçıyla merhaba diyecek.

 

Ancak bordo mavililer geçtiğimiz sezonların aksine lige  bu sezon oldukça sıkıntılı başlıyor.2012- 2013 futbol sezonunun ilk haftasında  deplasmanda Karabükspor ile karşı karşıya gelecek olan bordo mavililer  tüm girişimlere rağmen maç saatini değiştiremediler.

 

Maçı gece oynamak isteyen bordo mavililerin çabası yetmeyince  maçı gündüz  saat 17 oo da oynamak zorunda kaldılar

 

TRABZON, ŞENER VE GÜNEŞ CEZALI

Trabzonsppor yeni sezondaki ilk maçını bugün deplasmanda oynarken başkan Sadri Şener, resmi internet sitesinden yapılan açıklamalar nedeniyle PFDK tarafından 21 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırıldı.

 

Geçtiğimiz sezon Avni Aker’de oynanan Fenerbahçe maçında çıkan saha ve seyirci olayları nedeniyle Trabzonspor’un üç maç seyircisiz oynama cezası bulunuyor.

 

Teknik direktör Şenol Güneş’inde geçtiğimiz sezondan kalan 3 maçlık hnak mahrumiyeti cezası var.

 

TRANSFERLER YETİŞMEDİ

Trabzonspor Karabük maçına sıkıntılı çıkarken yeni sezonda yapılması düşünülen golcü ve stoper transferleri yetişmedi.  Bordo mavililerde yeni sezon transfer çalışmaları sürerken Trabzonspor bu maça 7 eksikle çıkacak.

 

Milli takımdan yorgun dönen Bamba, sakatlığı bulunan  Halil, gözden çıkarılan Cech ile cezalı olan Colman ve Zeki Yavru’nun yanı sıra Zeki Ayvaz ve Emre’de ‘da kafileye dahil edilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor