Çocuğu ağlatan sağlıkçıya darp!

 Trabzon'un Of ilçesinde meydana gelen olayda, Metin B. isimli vatandaş 3 yaşlarındaki kız çocuğunu bulantı ve kusma şikayeti ile Of Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirdi. Yapılan ilk muayenenin ardından da detaylı tahlillerin yapılması için aile, kan

Çocuğu ağlatan sağlıkçıya darp!

 

Trabzon'un Of ilçesinde meydana gelen olayda, Metin B. isimli vatandaş 3 yaşlarındaki kız çocuğunu bulantı ve kusma şikayeti ile Of Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirdi. Yapılan ilk muayenenin ardından da detaylı tahlillerin yapılması için aile, kan vermek üzere Kan Alma Ünitesi'ne gönderildi. Küçük kız burada kan alınırken ağladı. Çocuğunun ağlaması üzerine ise baba Metin B.'nin 'çocuğumu niye ağlatıyorsun ' diyerek, sağlık memuru Yüksel Han ile tartışmaya başladığı, görevli memuru darp ettiği iddia edildi. Olay, güvenlik görevlileri ve hastane çalışanlarının araya girmesiyle yatıştırıldı. Başına ve göğsüne aldığı darbelerle yaralanan Han, kendisini darp eden Metin B.'den şikayetçi oldu.

 

Sağlık memuru Yüksel Han, çocuktan kan alırken ağladı diye saldırıya uğradığını söyledi. Sağlık çalışanlarına yönelik bu saldırılara artık bir dur denmesi gerektiğinin altını çizen Han, "Bu gidişle sağlıkçı kıyımı yaşanacak. Artık buna bur çare bulunmalı. İnsanları mı eğiteceğiz, güvenlik tedbirlerini mi artıracağız, ne yapılacaksa yapılsın. Küçük bir çocuktan kan alırken 'çocuğumu ağlattın' diye saldırıya uğruyorsak, biz nasıl huzurla insanlara sağlık hizmeti vereceğiz/" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler