"Trabzonspor PTT takımı gibi!"

Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan bordo mavili takımın oynadığı futbolu eleştirirken " PTT 1. Lig takımı gibiyiz" dedi.Aslan Halilhodzic'in  "Bu formayı giyemeyecek kalitede oyuncular var. " ifadesini "ihanet" ile birleştirince "Var olan kapasitelerin

"Trabzonspor PTT takımı gibi!"

Trabzonspor basın sözcüsü Yakup Aslan bordo mavili takımın oynadığı futbolu eleştirirken " PTT 1. Lig takımı gibiyiz" dedi.

Aslan Halilhodzic'in  "Bu formayı giyemeyecek kalitede oyuncular var. " ifadesini "ihanet" ile birleştirince "Var olan kapasitelerini kasıtlı olarak kullanmıyorlar" anlamının çıktığını belirtirken, "İhanet edenler olduğuna inanmak istemiyorum. Eğer varsa hoca bunları belirleyecek, biz de cezalarını vereceğiz. Hoca makasıdını aşan bir ifade kullandı orada. Bizden hangi futbolcu istendiyse üzerimize düşeni yaparak o oyuncuları aldık. Taraftarların önünde utanıyoruz. Fenerbahçe maçı ve Legia Warşova maçınıon ikinci yarısı hariç PTT 1. Lig takımı gibi oynuyoruz." ded..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor