"Trabzonspor Niasse'yle ilgileniyor"

Trabzonspor'un, Akhisar Belediyespor'un Senegalli golcüsü Oumar Niasse'yi transfer etmek için yeniden atağa kalktığı iddia edildi. Aston Villa'dan Bent ve Marsilya'dan Gignac'ın maliyetinin yüksek olması, Dünya Kupası'nda vitrine çıkan Cezayir Milli Takım

"Trabzonspor Niasse'yle ilgileniyor"

Trabzonspor'un, Akhisar Belediyespor'un Senegalli golcüsü Oumar Niasse'yi transfer etmek için yeniden atağa kalktığı iddia edildi. 

Aston Villa'dan Bent ve Marsilya'dan Gignac'ın maliyetinin yüksek olması, Dünya Kupası'nda vitrine çıkan Cezayir Milli Takımı'nın starı Slimani'nin de değerinin katlanmasıyla yeni arayışlara giren Trabzonspor yönetiminin Niasse'ın işini bitirmek için bu hafta Akhisar Belediyespor yönetimiyle bir araya geleceği öne sürüldü.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar da yaptığı açıklamada Trabzonspor'un uzun süredir Niasse'la ilgilendiğini belirterek, "Biz Niasse'ı satabileceğimizi açıkladık. Şartlarda anlaşabilirsek oyuncumuzu veririz" dedi.

Yeşil siyahlılar, geçen sezon 12 gol atan golcü futbolcunun bonservis bedelini 3 milyon Euro olarak belirlemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor