Trabzonspor kupada Adrian ile coştu

 Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Sivasspor'u 6-0 yenerek adını finale yazdıran Trabzonspor'da, Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski, kupada attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı.      Geçen sezon başında 5 milyon 250 bin a

Trabzonspor kupada Adrian ile coştu

 

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Sivasspor'u 6-0 yenerek adını finale yazdıran Trabzonspor'da, Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski, kupada attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı. 
     
Geçen sezon başında 5 milyon 250 bin avro bonservis bedeli ile transfer edilen ancak başarısız bir dönem geçirerek gol atma başarısı gösteremeyen orta alan oyuncusu, bu sezon 10'uncu haftadan itibaren bulduğu forma şansını iyi değerlendirdi. 
     
Polonyalı oyuncu, Sivaspor maçında attığı 3 golle Ziraat Türkiye Kupası'ndaki gol sayısını 8'e yükseltirken takımının finale yükselmesinde önemli rol oynadı. 
     
Bordo-mavili futbolcu, ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası 5. Kademesi'nde Kasımpaşa ile deplasmanda oynanan ve bordo-mavili takımın 1-0 yenik götürdüğü karşılaşmanın 88. dakikasında attığı golle skoru 1-1 yaparak maçın uzatmalara gitmesini sağladı. Daha sonra geçilen seri penaltı atışlarında rakibini eleyen Karadeniz ekibi, gruplara kaldı. 
     
Polonyalı oyuncu, bordo-mavili takımın grupta 2-0 galip geldiği Eskişehirspor maçında 1 gol, 3-2 kazanılan Medical Park Antalyaspor maçında 2 gol, 3-0 kazanılan Mersin İdmayurdu maçında da 1 gol attı. Yarı finalde Sivasspor maçında da 3 gol kaydeden Adrian, final yolculuğunda takımını taşıyan isimlerden oldu. 
     
Adrian, ligde ise 10'uncu haftadaki Medical Park Antalyaspor maçında 1, 11'inci haftadaki Akhisar Belediyespor maçında 2, 20'nci haftadaki Gaziantepspor maçında 1, 30'uncu haftadaki Eskişehirspor maçında 1 olmak üzere 5 gol kaydetti. 
     
Adrian, Sivasspor maçının ardından, "Sezonun finalini Türkiye Kupası'nı alarak yapmak istiyoruz. Finale gitmek için Sivaspor engelini geçmemiz gerekiyordu ve bunu güzel bir skorla başardık. Finali kazanıp kupayı almayı hedefliyoruz" ifadesini kulanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor