Trabzon Fen lisesi Ankara'da sahne aldı

 Trabzon Fen Lisesi Ankara Goethe Enstitüsü’ndeki Alman Kültür Merkezi bölgesel tiyatro festivaline katılarak sahne aldı.  Festivale Trabzon Fen Lisesi dışında Ankara Mehmet Kaplan Sosyal Bilimler Lisesi, Ankara Yüce Koleji, Eskişehir Eti Sosyal Bilimler

Trabzon Fen lisesi Ankara'da sahne aldı

 

Trabzon Fen Lisesi Ankara Goethe Enstitüsü’ndeki Alman Kültür Merkezi bölgesel tiyatro festivaline katılarak sahne aldı. 
 
Festivale Trabzon Fen Lisesi dışında Ankara Mehmet Kaplan Sosyal Bilimler Lisesi, Ankara Yüce Koleji, Eskişehir Eti Sosyal Bilimler Lisesi ve Kayseri TED Koleji tiyatro grupları da iştirak etti.
 
Trabzon Fen Lisesi proje koordinatörü Almanca Öğretmeni Erdinç Ceylan ve Edebiyat Öğretmeni, tiyatro eğitmeni İbrahim Kavzoğlu refakatindeki Abdullah Aydın, Nisa Demir, Kardelen Taş, Elif Naz Uçak, Ahmet Melek, Utku Türkyılmaz ve Fidan Sıla Duman adlı öğrencilerden oluşan grup ilk olarak sahne aldı. 20 dakika süren dört sahnelik oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Okulun gösterisini Ankara’da yaşayan çok sayıda Trabzon’lu ilgiyle izlediler.
 
Katılımcı diğer okulların gösterilerinin ardından Alman eğitmenler ve Pasch okullarının öğretmenlerinden oluşan jüri her grubun performansını farklı yönlerden değerlendirdi. Yapılan değerlendirmeler sonunda katılımcı okullardan ikişer öğrenci 23 Haziran-7 Temmuz 2013 tarihleri arasında Eskişehir Eti sosyal Bilimler Lisesi’nde başlayıp Ankara’da Alman Kültür Merkezi’nde sona erecek olan Almanya, Sırbistan Kosova ve Gürcistan’dan da öğrencilerin katılacağı Uluslararası Pasch Okulları Tiyatro Kampı’na davet edildi.
 
Okul öğrencilerden Kardelen Taş ve Nisa Demir onura layık bulunurken kapanış töreninde katılımcı okulların tümüne plaket ve katılım sertifikaları takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler