Trabzonspor Kemal'i istiyor

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken bugün 2 yerli futbolcu, imzaları atarak resmen Trabzonsporlu oldu.Sercan Kaya ve Eren Albayrak’ın imzalarının ardından yerli futbolcu da transfer görüşmeleri ve arayışları da devam ediyor.Trabzonspor’un kı

Trabzonspor Kemal'i istiyor

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken bugün 2 yerli futbolcu, imzaları atarak resmen Trabzonsporlu oldu.

Sercan Kaya ve Eren Albayrak’ın imzalarının ardından yerli futbolcu da transfer görüşmeleri ve arayışları da devam ediyor.

Trabzonspor’un kısa, orta ve uzun vadeli olarak değerlendirdiği transfer çalışmaları doğrultusunda Samsunspor’un başarılı stoperi Kemal Tokak’ı transfer etmeye çalıştığı öğrenildi.

1989 Doğumlu futbolcunun 31 Mayıs 2012 tarihine kadar Samsunspor’la sözleşmeli olduğu öğrenilirken, Trabzonspor’un bu futbolcunun transferi için Samsunspor’un kapısını çaldığı da haber61.net spor servisine gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor