Ölüme 30 dakika kala indiler!

Giresun'un Görele İlçesinde, dokuz kişinin yanarak öldüğü 34 kişinin yaralandığı kazadan 3 kişi kazaya 30 dakika kala otobüsten indi.Giresun'un Görele ilçesinde saat 07.05 sıralarında kaza meydana gelirken, yolculardan Nazım Eşgünoğlu ve eşi Zekiye Eşgüno

Ölüme 30 dakika kala indiler!

Giresun'un Görele İlçesinde, dokuz kişinin yanarak öldüğü 34 kişinin yaralandığı kazadan 3 kişi kazaya 30 dakika kala otobüsten indi.

Giresun'un Görele ilçesinde saat 07.05 sıralarında kaza meydana gelirken, yolculardan Nazım Eşgünoğlu ve eşi Zekiye Eşgünoğlu, Espiye, Hakan Dağlı ise Tirebolu ilçelerinde otobüsten indi. İndiği otobüsün yarım saat sonra kaza yaptığını duyunca soğuk bir ter döktüğünü ifade eden Nazım Eşgünoğlu, "Eşim ve ben İstanbul Alibeyköyü'nde otobüse bindik.

Giresun'a gelmeden bir dinlenme tesislerinde sabah namazı kıldıktan sonra otobüste şoför değişti. Değişen şoförün yaşı daha genç olunca doğrusu içime bir
güvensizlik gelmişti. Ben şoför değiştikten sonra uyuyamadım ve Espiye'ye gelince indim. Eve geldim işte çalışan kızım telefonla arayarak indiğim otobüsün kaza yaptığını söyleyince adeta dilim tutuldu. Soğuk bir ter boşaldı" dedi.

Samsun'da bindiği otobüsten Tirebolu'da indikten sonra tekrar işi nedeniyle öğle saatlerinde başka bir araçla Trabzon'a giden Hakan Dağlı ise şunları söyledi: "Ben Tirebolu'da okuyan bir öğrenciyim. Samsun'da bindim. Trabzon'a gidip oradan birkaç kitap aldıktan sonra Tirebolu'ya dönecektim. Ancak içimden bir his nedense beni Tirebolu'da indirdi.

Orada okula uğradıktan sonra tekrar bir başka vasıtayla Trabzon'a giderken indiğim otobüsün yolda kazasıyla karşılaştım. Yol kesilmişti. Kaza var dediler ancak indiğim otobüsün kaza yaptığını daha sonra öğrenince şok geçirdim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler