Trabzonspor, Karadeniz'de esiyor

Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla Spor Toto Süper Lig'de 13. kez karşılaşacak. Takımlar arasında şimdiye kadar oynanan 12 müsabakada Trabzonspor'un 5, Mersin İdmanyurdu'nun ise 2 galibiyeti bulunuyor. M

Trabzonspor, Karadeniz'de esiyor
Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla Spor Toto Süper Lig'de 13. kez karşılaşacak.
 
Takımlar arasında şimdiye kadar oynanan 12 müsabakada Trabzonspor'un 5, Mersin İdmanyurdu'nun ise 2 galibiyeti bulunuyor. Mücadelelerden 5'inde ise eşitlik bozulmadı.
Bordo-mavililerin 14 golüne, Mersin temsilcisi 6 golle yanıt verebildi.
 
TRABZONSPOR'UN SAHASINDAKİ MAÇLAR
Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu karşısında Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki 6 maçta 4 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet aldı. Sahasındaki ilk 4 mücadeleyi kazanan bordo-mavililer, son 2  maçta 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak galip gelemedi.
Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 12 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor