Trabzonspor Karabük'ü 2 kuleyle vuracak

 İlk yarıda tek forvetli sistemde gol sorunu yaşayan Güneş, Karabük maçında Janko ve Emre Güral'ı sahaya sürüp çift forvete dönecek. Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor'u yıkacak 'TİM' belirlendi. Kupada son oynanan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında dinl

Trabzonspor Karabük'ü 2 kuleyle vuracak

 

İlk yarıda tek forvetli sistemde gol sorunu yaşayan Güneş, Karabük maçında Janko ve Emre Güral'ı sahaya sürüp çift forvete dönecek.
 
Trabzonspor'da Kardemir Karabükspor'u yıkacak 'TİM' belirlendi. Kupada son oynanan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında dinlenen Marc Janko'yu yarın oynanacak karşılaşmada ilk 11'de sahaya sürecek olan teknik direktör Şenol Güneş'in, Avusturyalı futbolcuyu bir diğer uzun boylu golcü Emre Güral ile destekleyeceği öğrenildi. Ligin ilk yarısında uygulattığı "4-1-4-1" sisteminde gol problemi yaşayan tecrübeli teknik adamın bu kez daha hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Orta alanda Gustavo Colman, Adrian ve Sapara'yı kullanacak olan Güneş, sol kanatta yine Olcan Adın'ı görevlendirecek. İlk 11'de görev alması beklenen Emre Güral ise sağdan Janko'ya destek verecek.
 
MARC JANKO'DAN GOL SÖZÜ
Antalyaspor maçında sonradan oyuna girip gol atsa da Mersin karşısındaki performansıyla sınıfı geçemeyen Vittek'i göndermeyi planlayan Güneş, özellikle Janko'ya çok güveniyor... Avusturyalı golcü de kampın kendisi için verimli geçtiğini belirterek, "Takımla birlikte ilk kez kamp yapma fırsatı buldum. Bu tip çalışmaların futbolcu üzerinde büyük önemi var. Benim adıma faydalı oldu. Takıma daha çok uyum sağladım. Bunu Mersin İdman Yurdu maçında göstermek istiyorum" dedi. Ligde şu ana kadar tek golü bulunan Janko, suskunluğunu yarın bozacağını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor