Trabzonspor harekete geçti! Zokora'dan sonra...

 Trabzonspor'da Fildişi Sahilli oyuncu Zokora ile karşılıkla anlaşarak yolların ayrılmasından sonra sıra Marc Janko ve Gustavo Colman'a geldi. Zokora gibi bonservisini isteyen Colman, yönetimden olumsuz yanıt alırken, Avusturyalı futbolcu Janko'ya ayrılma

Trabzonspor harekete geçti! Zokora'dan sonra...
 Trabzonspor'da Fildişi Sahilli oyuncu Zokora ile karşılıkla anlaşarak yolların ayrılmasından sonra sıra Marc Janko ve Gustavo Colman'a geldi. Zokora gibi bonservisini isteyen Colman, yönetimden olumsuz yanıt alırken, Avusturyalı futbolcu Janko'ya ayrılması halinde her türlü kolaylığın sağlanacağı belirtildi. 
 
Sezon sonunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi, elindeki yabancı oyunculardan bir bir kurtulmanın yollarını arıyor. Uzun süreden beri takımdan ayrı çalışan Zokora ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayıran Trabzonspor yönetimi şimdi ise Janko ve Colman ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Zokora gibi takımdan ayrılmak istediğini ve bonservisini almak isteyen Colman'a olumsuz yanıt veren yönetim Avusturyalı oyuncu Janko'ya ayrılması halinde kolaylık sağlayacağı belirtildi. Sezon sonunda Colman'ı satış listesine koyan Trabzonspor yönetimi bu oyuncuyu isteyen kulüplere vermeye planlarken, takasta da kullanabileceği belirtiliyor.
 
Yönetimle Janko arasında yapılan görüşmeler sürürken, futbolcunun bonservisini bedelsiz alarak kulüpten ayrılması yönünde anlaşma zemini arandığı ve bu konuda ilerleme sağlandığı öğrenildi. Bordo-mavili kulüp, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Avusturyalı oyuncuyla anlaşması halinde yıllık ödemesi gereken 1 Milyon 500 Bin Euro garanti ücretten de kurtulmuş olacak.
 
Trabzonspor, yönetimi gelecek sezon için elindeki yabancı oyuncuların bir çoğu ile de yollarını ayırması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor