Trabzonspor Finallere kaldı

Voleybol Erkekler 2. Lig Yarı Final müsabakaları tamamlandı. Trabzonspor, grubunda oynadığı son maçta Düzce Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti ve final müsabakalarında oynamaya hak kazandı.Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanan maçın setleri şu skorlarla tamam

Trabzonspor Finallere kaldı

Voleybol Erkekler 2. Lig Yarı Final müsabakaları tamamlandı. 

Trabzonspor, grubunda oynadığı son maçta Düzce Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti ve final müsabakalarında oynamaya hak kazandı.

Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanan maçın setleri şu skorlarla tamamlandı:

25-23, 25-17, 23-25, 25-22

Bordo mavili ekip 21,22 ve 23 Nisan tarihlerinde Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanacak final müsabakalarındaki rakipleri Tokat Pilevne Belediyesi, Afyon Belediyesi ve Bal Spor Chokoliva.

Final müsabakaları sonunda alınan puanlara göre yapılan sıralamada 1 ve 2. sırayı elde eden takımlar Deplasmanlı Türkiye 1. Ligi’ne yükselecek.

Trabzonspor Voleybol takımı Antrenörü Nuri Hazaroğlu Habert61.net'e yaptığı açıklamada, "ilk hedefimiz 4'lü final grubuna kalmaktı. grubumuzda iki galibiyet alarak bunu başardık ve 4'lü final grubuna kaldık. Oynadığımız son karşılaşmada çok ciddi sakatlar verdik. Karşılaşmada 1. pasör Hasan'ın ayağı döndü. 2. pasör Baran son seti kırık parmakla tamamladı. Burada oynanan karşılaşmalar henüz tamamlanmadığı için rakibimiz belli değil. Benim kanaatim Bal Spor Chokoliva ile karşılaşacağımız yönünde. Bu sakatlıllara rağmen 4'lü final grubunda da en iyi şekilde mücadele ederek 1. Lig çıkmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor