Trabzonspor Emre'yi mahkemeye veriyor

Emre Belözoğlu ve Dider Zokora arasında yaşanan tartışmanın peşini bırakmayan Trabzonspor yönetimi olayı İnsan Hakları Mahkemesine taşıyor.Trabzonspor ve Fenerbahçe ekipleri arasında yaşanan 'gergin' olaylardan bir tanesi olan Zokora-Emre tartışmaları boy

Trabzonspor Emre'yi mahkemeye veriyor

Emre Belözoğlu ve Dider Zokora arasında yaşanan tartışmanın peşini bırakmayan Trabzonspor yönetimi olayı İnsan Hakları Mahkemesine taşıyor.

Trabzonspor ve Fenerbahçe ekipleri arasında yaşanan 'gergin' olaylardan bir tanesi olan Zokora-Emre tartışmaları boyut değiştireceğe benziyor.
 
Geçtiğimiz sezon sonunda organize edilen Süper Final kapsamında Kadıköy'deki Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor'da, ilk devrede yaşanan bir pozisyondan sonra Didier Zokora ve Emre Belözoğlu arasında gerginlik yaşanamıştı. Fildişili yıldız da maç sonunda, "Emre bana ırkçı sözler sarfetti. 'Pis zenci' hakaretinde bulundu" demişti.
 
Başkan Sadri Şener ise bu olayın peşini asla bırakmayacakları sözünü vermişti. Ve bordo-mavili yönetim sözünü tuttu; Zokora ve Emre arasında yaşananlarla ilgili gerekli dosyanın hazırlandığı ve Trabzonspor'un bu hafta içinde resmen Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvuracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor