Trabzonspor Brozek'in peşinde

Polonya Gazetesi Dziennik Polski, Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde bulunan ve ligin ilk yarısını ilk sırada tamamlamayı garantileyen Trabzonspor'un Wisla Krakow'da oynayan Piotr Brozek için harekete geçtiğini iddia etti. Haberde, Karadeniz ekibinin 27 ya

Trabzonspor Brozek'in peşinde

Polonya Gazetesi Dziennik Polski, Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde bulunan ve ligin ilk yarısını ilk sırada tamamlamayı garantileyen Trabzonspor'un Wisla Krakow'da oynayan Piotr Brozek için harekete geçtiğini iddia etti. Haberde, Karadeniz ekibinin 27 yaşındaki oyuncuyu birkaç kez izlediği belirtilirken, savunma oyuncusu Arkadiusz Glowacki ve bir dönem bordo mavili ekipte oynayan Miroslaw Szymkowiak'dan olumlu rapor alındığı kaydedildi. 2001 yılında Wisla Krakow'da profesyonel olan Brozek, 2002 senesinde LKS Lodz'a, 2004 senesinde de Gornik Zabrze'ye kiralandı. 27 yaşındaki solbek oyuncusu, kariyerinde Wisla Krakow forması ile 4 Polonya Ligi, 2 Polonya Kupası ve 1 defa da Polonya Süper Kupası kazandı. Brozek, 5 kez de Polonya Milli Takımı'nda forma giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor