Trabzonspor Avrupa'ya kilitlendi

 Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi evinde Eskişehirspor'u 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdıran Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. hafta maçında kendi evinde oynayacağı Güney Kıbrıs Rum kesimi takımlarından Apollan Limassol ile oynayacağı m

Trabzonspor Avrupa'ya kilitlendi
 Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi evinde Eskişehirspor'u 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdıran Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. hafta maçında kendi evinde oynayacağı Güney Kıbrıs Rum kesimi takımlarından Apollan Limassol ile oynayacağı maça kilitlendi. 
 
Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Liginde yer aldığı J Grubunda yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor, Apollon Limassol maçı öncesi Eskişehirspor galibiyetiyle moral buldu. Ligde ve Avrupa'da 3 günde bir maç oynamanın sıkıntılarını yaşayan Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Mustafa Akçay, takımını Avrupa'ya konsantre etmeye çalışıyor. Eskişehirspor maçı sonrası takımına bir gün izin veren Akçay, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerindeki odasında rakipler üzerinde analizler yapıyor. Üst üste maç oynamanın oluşturmuş olduğu havayı düşünerek rakipler üzerinde çalışan başaralı teknik adam, Apollon Limassol ve Kayseri Erciyesspor maçları üzerinde çalışarak stratejiler geliştiriyor. Rakiplerin artı ve eksi yönlerini takımına anlatan Akçay, oyuncularına sahada yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulunuyor. Futbolda her zaman yeni başarılara ihtiyaç duyulduğunu oyuncularıyla yaptığı toplantılarda anlatan Mustafa Akçay, bir futbol takımı için rehavetin en büyük rakip olduğunu ifade etti. Apollon Limassol maçını kazanmaları halinde Avrupa'da bir üst tura çıkmayı garantileyeceklerini hatta grubu lider bitirebileceklerini ifade eden Akçay'ın oyuncularını Avrupa'da yeni bir tarih yazmaya hazırladığı öğrenildi.
 
TRABZONSPOR AVRUPA'DA YENİLMEZLİK APOLETİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Teknik Direktör Mustafa Akçay ile Avrupa'da yeni bir sayfa açan Trabzonspor, Akçay yönetiminde oynadığı Avrupa maçlarını kaybetmedi. Trabzonspor tarihine uzun süreli Avrupa'da maç kaybetmeyen teknik direktörü olarak geçen Akçay, Güney Kıbrıs Rum kesimi takımlarından Apollon Limassol engelini de aşarak yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.
Karadeniz ekibi bu sezon Avrupa'da oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Söz konusu maçlarda 22 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Bordo-mavililer 10 puanla grubunda liderliğini sürdürüyor.
 
18.07.2013 Trabzonspor-Dery City: 4-2
25.07.2013 Dery City-Trabzonspor: 0-3
01.08.2013 Dinamo Minsk-Trabzonspor: 0-1
08.08.2013 Trabzonspor-Dinamoı Minsk: 0-0
22.08.2013 Kukesi-Trabzonspor: 0-2
29.08.2013 Trabzonspor-Kukesi:3-1
19.09.2013 Apollon Limassol-Trabzonspor: 1-2
03.10.2013 Trabzonspor-Lazio: 3-3
24.10.2013 Trabzonspor-Legia Warszawa: 2-0
07.11.2013 Legia Warszawa-Trabzonspor:0-2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor