Trabzonspor 428 gün sonra

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'nin mağlup eden Trabzonspor, 428 gün sonra Lig'de 3 maç üst üste kazanma başarısı gösterdi.Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni sahasında 4-1 mağlup eden Trabzonspor, çıkışını sü

Trabzonspor 428 gün sonra

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'nin mağlup eden Trabzonspor, 428 gün sonra Lig'de 3 maç üst üste kazanma başarısı gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni sahasında 4-1 mağlup eden Trabzonspor, çıkışını sürdürüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesinin ardından yeni bir ivme kazanan Karadeniz ekibi, yeni teknik direktörüyle maç kaybetmedi. Yanal ile ligde Galatasaray karşısında kazanarak 945 gün sonra "Üç Büyükler" karşısında galibiyet özlemine son veren Trabzonspor 428 gün sonra da ligde 3 maç üst üste kazandı.

Bordo-mavililer geçtiğimiz sezonun ilk yarısında teknik direktör Mustafa Akçay'ın takımın başında olduğu dönemde art arda 3 maç kazanma başarısı göstermişti. 2013-14 sezonunun 4. haftasında Karabükspor'u 1-0, 5. haftada Kayserispor'u 1-0 ve 6. haftada Torku Konyaspor'u 2-0'lık skorlarla mağlup eden Trabzonspor, söz konusu dönemden sonra ligde 3 maç üst üste kazanma başarası gösterememişti.

Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Yardımcı Antrenör Jacques Bonnavay yönetiminde ligde Torku Konyaspor'u 3-2, yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal ile deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 ve son olarak da Gençelerbirliği'ni 4-1 mağlup eden Trabzonspor, uzun bir aradan sonra ilk kez ligde 3'te 3 yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor