Trabzon'da satranç turnuvası

Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 23 Şubat'ta sona erecek turnuvada yaklaşık 300 yarışmacı mücadele ediyor.  Trabzon Belediye Başkan Vekili Hüseyin Turan turnuvanın aç

Trabzon'da satranç turnuvası

Trabzon Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 23 Şubat'ta sona erecek turnuvada yaklaşık 300 yarışmacı mücadele ediyor.

 

Trabzon Belediye Başkan Vekili Hüseyin Turan turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, Trabzon'un kurtuluşu etkinliklerinde kapsamında her yıl geleneksel olarak yapılan satranç turnuvasını yoğun katılımın kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, ''Yapılan araştırmalarda satranç ile ilgilenen öğrencilerin üniversite sınavlarında üstün başarılar gösterdikleri gözlemlenmiştir. Bu nedenle öğrencilerimizin satranç ve spor aktivitelerine daha çok ilgi göstermeleri tavsiyesinde bulunuyorum. Böylesine organizasyonlara desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. Yarışmaya katılan tüm katılımcılara başarılar diliyorum'' dedi.

 

Yarışmada büyükler kategorisinde birinci olan yarışmacılara 800, ikinciye 600, üçüncüye 400, dördüncüye 300, beşinciye 200 lira, yıldızlar kategorisinde birinciye 500, ikinciye 400, üçüncüye 300, dördüncüye 250, beşinciye 150 lira, küçükler kategorisinde ise birinciye 300, ikinciye 250, üçüncüye 200, dördüncüye 150 ve beşinciye 100 lira para ödülü dağıtılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor