Trabzon'da Olimpiyat çalışması

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın hazırlıkları büyük bir titizlikle sürdürülüyor.Oyunlarla ilgili olarak oluşturulan komiteler, belirli aralıklarla toplanarak çalışmalarla ilgili plan ve projelerin

Trabzon'da Olimpiyat çalışması

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın hazırlıkları büyük bir titizlikle sürdürülüyor.

Oyunlarla ilgili olarak oluşturulan komiteler, belirli aralıklarla toplanarak çalışmalarla ilgili plan ve projelerini yapıyorlar.

Oyunlar için büyük önem arz eden güvenlikle ilgili çalışmalara da aralıksız olarak devam ediliyor.

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörü Nihat Doker’in başkanlığında toplanan Güvenlik Komitesi, bugüne kadar yapılan çalışmaları gözden geçirip ve gelecekle ilgili hazırlıkları planladılar.

Trabzon İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf Dündar ve Nihat Tabak, Şube Müdürü Aydın Öztürk ve EYOF 2011 Trabzon Genel Sekreteri Yaşar Ulusoy’un katıldığı toplantıda, güvenlik için gereken araç ve teçhizatların tespiti yapıldı. Emniyet kuvvetlerinin, gelecek olan Devlet Erkanı ve VİP konukları ile yabancı sporcular ve konukların güvenliğini en üst düzeyde sağlamak, ayrıca; yarışmalar sırasında sporcuların sorunsuz ve zamanında spor tesislerine varmalarını sağlamak konusu üzerinde duruldu.

Emniyet mensuplarının gelen misafirlerle daha iyi anlaşmalarını sağlamak için, yeterli düzeyde yabancı dil kursu verilmesi üzerinde duruldu. 

Ayrıca yabancı dil bilen personel ve gönüllü temini ile giyilecek kıyafetler ele alındı, iaşe ve ikmal konusunda yapılması gerekenler planlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor