Trabzon'da odalar TS için bir oldu

İnşaat, Makine, Elektrik, Jeoloji, Jeofizik, Orman, Kimya, Maden, Harita Kadastro ve Ziraat Mühendisleri Odaları ile Mimarlar, Şehir Plancıları, İç Mimarlar ve Peyzaj Mimarlar Odaları yaptıkları ortak açıklamada “Trabzon kentinin dünya ölçeğinde tanınması

Trabzon'da odalar TS için bir oldu

İnşaat, Makine, Elektrik, Jeoloji, Jeofizik, Orman, Kimya, Maden, Harita Kadastro ve Ziraat Mühendisleri Odaları ile Mimarlar, Şehir Plancıları, İç Mimarlar ve Peyzaj Mimarlar Odaları yaptıkları ortak açıklamada “Trabzon kentinin dünya ölçeğinde tanınmasında, kimliğinin bir parçası olan Trabzonspor’un çok önemli katkısı olmuştur. Bunun nedeni, Trabzonspor’un hem şampiyonlukları hem de Avrupa’daki başarılarıdır. 27 yıl sonra Trabzonspor’umuz yeniden şampiyonluk yoluna girmiştir. Trabzon’da yaşayan herkesle, Trabzon dışındaki Trabzonsporlular’ın da birlik olup, sonuna kadar takımımızın arkasında durmaları ve desteklerini eksik etmemeleri, bugün üzerimize düşen en önemli vazifelerden biridir. Hep birlikte, Trabzonspor’umuzun şanlı tarihine yeni bir taç eklemek için, stadı doldurmalı, dışarıda kalbi Trabzonspor için atanlar manevi desteklerini eksik etmemelidir. Kentin sakini olup, oturarak başarıları beklemek yerine kentin sahibi olup, Trabzonspor’umuzun da başarılı olmasına katkı koymak bizim de görevimizdir. Bu görevi tüm Trabzonsporlular’la paylaşmak en büyük arzumuzdur. Vakit, hep birlikte takımın 11 kişi olmadığını, Trabzon’un, Trabzonsporlular’ın her alanda takımına sahip çıktığını gösterme vaktidir. Trabzonspor bizim gücümüzdür” ifadelerine yer verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler