Şimdi de hedef Colman!

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Gustavo Colman’a Fransızların kanca taktığı şeklindeki haberler ulusal medyada yer almaya başladı. İddia edilen habere göre; Selçuk, Umut, Burak, Cale, Ceyhun gibi oyuncuların ardından şimdi Arjantinli futbolcu Gustova C

Şimdi de hedef Colman!

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Gustavo Colman’a Fransızların kanca taktığı şeklindeki haberler ulusal medyada yer almaya başladı. İddia edilen habere göre;

Selçuk, Umut, Burak, Cale, Ceyhun gibi oyuncuların ardından şimdi Arjantinli futbolcu Gustova Colman, Marsilya’nın ilgi alanına girdi.

Fransız kulübünün, başarılı orta saha oyuncusunu uzun süredir takip ettiği öğrenildi. Colman’ı Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Konyaspor ve en son İstanbul’da seyircisiz oynanan Galatasaray maçında izledikleri ortaya çıkan yöneticilerin, pazar günü oynanacak olan Bursaspor maçında da Arjantinli’yi bir kez daha çıplak gözle izlemek üzere Trabzon’a gelecekleri bildirildi.

Marsilya yetkililerinin oyuncu için Bordo-Mavili kulübe 3 milyon 750 bin Euro’luk bir teklifte bulunacağı öğrenilirken, yönetimin şampiyonluk yolunda oyuncuların kafasının karışmaması adına bütün transfer görüşmelerini sezon sonuna bıraktığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor