Trabzon'a 2 golcü 1 stoper

Trabzonspor'un transfer çalışmalarını gizli bir şekilde yürüttüğü iddia edildi.Yeni sezon transferlerinin UEFA'ya listelerin verilmesinin son günü olan, 13 Ağustos'a kadar yetiştirilememesi nedeniyle Trabzonspor taraftarları yönetime karşı öfkeli.Ancak Vi

Trabzon'a 2 golcü 1 stoper

Trabzonspor'un transfer çalışmalarını gizli bir şekilde yürüttüğü iddia edildi.

Yeni sezon transferlerinin UEFA'ya listelerin verilmesinin son günü olan, 13 Ağustos'a kadar yetiştirilememesi nedeniyle Trabzonspor taraftarları yönetime karşı öfkeli.

Ancak Videoton ile oynanacak olan Avrupa Ligi Play-gurubu maçında turu geçen tarafın Trabzonspor olması halinde bordo mavililer statü gereği 10 Eylül'e kadar yapacağı transferi UEFA'ya bildirebilecek.

2 FORVET 1 STOPER ADAYI VARN

Genel menajer Giray Bulak, Zenit'in Sırp stoperi Lukoviç ve Fransız ekibi PSG'nin 28 yaşındaki golcüsü Hoarau yada  PSV'nin golcüsü Mathavz ikilisinden birinin transferini gizli bir şekilde bitirmeye çalıştığı iddia edildi. Ancak golcüler için istenen astronomik bonservis bedelleri yönetimin elini kolunu bağlıyor.

PSV Mathavz için 7 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli belirken, Fransız temsilcisi PSG ise golcü Hoarau 'nun transferi için 8 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli istiyor.

Bordo mavililer 2 golcü için kulüplerine bonservis bedeli olarak son tekliflerini ileterek haber beklemeye başladığı da bir başka iddia.

Genel Menajer Giray Bulak, Teknik Direktör Şenol Güneş ile yapacağı değerendirme toplantısında bilgileri Güneş'e aktaracak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler