Trabzon Yalıspor transfer arıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'da 10 gün boyunca yaptıkları kampın sona erdiğini belirt

Trabzon Yalıspor transfer arıyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Harun Beklemiş, çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Beklemiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'da 10 gün boyunca yaptıkları kampın sona erdiğini belirterek, ''Bu süre zarfında iki hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda yeni ve eski futbolcuları kaynaştırmak, lige ne kadar hazırız, bunu görmek istedik. Bu açıdan çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik'' dedi.

Tepecikspor'un santrforu Gökhan'ı kadrolarına kattıklarını ifade eden Beklemiş, ''Bunun yanında bir golcü ve bir stoper daha alabiliriz. Transfer çalışmalarımız bu doğrultuda sürüyor. Futbolculara salı gününe kadar izin verdik. İzin bitiminin ardından hafta sonu sahamızda Yimpaş Yozgatspor ile yapacağımız maçın hazırlıklarına başlayacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor