Samsun'da asayiş olayları

Canik ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldığı bildirildi.Edinilen bilgiye göre, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde L.Ç'ye ait eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 450 TL'yi çalarak kaçtı.-İŞ YERİNDEN HIRSIZLIKAlaçam ilçesinde bir iş yerin

Samsun'da asayiş olayları

Canik ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde L.Ç'ye ait eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 450 TL'yi çalarak kaçtı.

-İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK

Alaçam ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldı.

Yeni Cami Mahallesi'nde B.Y'ye ait iş yerine giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, yaklaşık bin TL değerindeki sigara ve içki ile 100 TL'yi çaldı.

-MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

İlkadım ilçesinde park halindeki motosiklet çalındı.

Ulugazi Mahallesi'nde S.S'ye ait park halindeki 55 BU 391 plakalı motosikleti, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler çaldı.

-HIRSIZLIK

İlkadım ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldı.

Hastane Mahallesi'nde K.S'ye ait evin camını kırarak giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 700 TL'yi çalarak kaçtı.

-YANKESİCİLİK

İlkadım ilçesinde bir kadının cüzdanı, yankesicilik suretiyle çalındı.

Kale Mahallesi'nde İ.Ç. adlı kadının çantasında içinde bir miktar para ve kredi kartının bulunduğu cüzdan, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

-OTOMOBİLİN LASTİKLERİ KESİLDİ

İlkadım ilçesinde park halindeki otomobilin lastikleri kesildi.

Selahiye Mahallesi'nde M.A.K'ye ait park halindeki 55 BU 372 plakalı otomobilin lastiklerini, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler kesti.

-RUHSATSIZ TABANCA

İlkadım ilçesinde 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Rasathane Mahallesi'nde içerisinde T.D. ve M.K'nin bulunduğu 55 DK 030 plakalı otomobili, şüphe üzerine durdurdu. Araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca bulundu.

Söz konusu kişiler gözaltına alındı.

-MANTAR ZEHİRLENMESİ

İlkadım ilçesinde bir kişi yediği mantardan zehirlendi.

Ulugazi Mahallesi'nde G.B. adlı kişi pazardan aldığı mantarı evde pişirip yedikten kısa süre sonra fenalaştı. Yakınları tarafından Samsun Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan G.B, gıda zehirlenmesi teşhisiyle tedavi altına alındı.

Hastane yetkilileri, G.B'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

-ŞEKER DİYE İLAÇ YUTTU

Atakum ilçesinde şeker zannettiği ilaçlardan yutan 3 yaşındaki çocuk, tedavi altına alındı.

Denizevleri Mahallesi'nde 3 yaşındaki S.K. evde oynadığı sırada şeker zannettiği kutu içindeki ilaçlardan içti. Kısa süre sonra fenalaşan S.K, yakınlarının durumu fark etmesi üzerine Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

-UYUŞTURUCU

Atakum ilçesinde 10 gram esrar ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiler, Denizevleri Mahallesi'nde bir gence kulübüne baskın düzenledi. Kulüpte bulunan G.A, N.Ş, E.Ö, H.Ş. ve V.R'nin üzerlerinde yapılan aramamalarda, toplam 10 gram esrar bulundu.

Söz konusu kişiler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

-İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK

İlkadım ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Pazar Mahallesi'nde E.T'ye ait konfeksiyon mağazasına giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 30 adet pantolon ve 1 adet ruhsatlı av tüfeğini çalarak kaçtı.

-KONTÖR DOLANDIRICILIĞI İDDİASI

Alaçam ilçesinde bir kişi, kontör dolandırıcılığı mağduru olduğu iddiasıyla polise başvurdu.

YEni Cami Mahallesi'nde oturan R.O, polise başvurarak, kendisini arayan ve güvenlik görevlisi olarak tanıtan kişinin, bir soruşturma için kendisinden kontör istediğini belirtti.

Söz konusu kişinin verdiği telefon numarasına 180 tutarında kontör gönderdiğini iddia eden R.O, daha sonra dolandırıldığını anladığını belirterek şikayetçi olduğunu dile getirdi.

-İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK

Vezirköprü ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldı.

Yeni Mahallesi'nde R.İ'ye ait iş yerine giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, yaklaşık 10 TL değerindeki senet defterini çaldı.

-HIRSIZLIK GİRİŞİMİ

Çarşamba ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapmak istedikleri iddia edilen 4 kişi yakalandı.

Orta Mahalle'de E.Ö'Le ait iş yerinin kilidini kırarak içeri girip hırsızlık yapmak istedikleri iddia edilen M.G, S.O, M.Ç, S.G. ve H.Y. güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel