Trabzon ve Giresun'dan dostluk mesajı

 Trabzon Federasyonu ile Giresun Federasyonu yetkilileri dostluk yemeğinde buluştu. Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde oynanan Yeşil Giresun Belediye- Trabzonspor maçta yaşanan olaylardan sonra, Trabzon Federasyonu ile Giresun Federasyonu yetkilileri dostluk y

Trabzon ve Giresun'dan dostluk mesajı

 

Trabzon Federasyonu ile Giresun Federasyonu yetkilileri dostluk yemeğinde buluştu.
 
Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde oynanan Yeşil Giresun Belediye- Trabzonspor maçta yaşanan olaylardan sonra, Trabzon Federasyonu ile Giresun Federasyonu yetkilileri dostluk yemeğinde buluştu.
 
Merter'deki Beyzade Cafe'de buluşan iki tarafın yetkilileri, basın açıklamasında birlik beraberlik mesajları verdi. Neşeli bir ortamda gerçekleşen yemeğin ardından Trabzon Federasyonu Başkanı Dr. Haydar Dulkadiroğlu ile Giresun Federasyonu Başkanı Sıtkı Ada, ortak yaptıkları basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 
"İki güzide ilimizin birlikteliğinin ve Giresun'da da önemli taraftarları olan Trabzonspor'un Karadeniz ile Türkiye'deki önemini herkes biliyor. Yıllardır Giresun ile Trabzon arasında bazı sebeplerden dolayı yaşanan kışkırtıcı çıkışlar nedeniyle illerimiz karşı karşıya gelmiştir. İlki Trabzon'da, ikincisi ise Giresun'da oynanan basketbol maçlarında kendini bilmeyen, kardeşliğin önemini anlamayan bazı kişilerin çıkardığı olaylar iki ilin tamamına mal edilemez."
 
Sporda bazen böyle olayların meydana geldiğini anlatan iki başkan da sivil toplum kuruluşları olarak dostluk ve kardeşlik içinde birlikte yaşamaya devam edeceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor