Trabzon'un yeni Emniyet Müdürünün ilginç özelliği

Trabzon'a yeni atanan Emniyet Müdürü Arıkan aynı zamanda TFF Temsilcisi

Trabzon'un yeni Emniyet Müdürünün ilginç özelliği
Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un yeni Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan'la ilgili çok bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. Trabzon gibi futbolun yaşam tarzı olarak yaşandığı bir şehre atanan Arıkan, futbola hiç uzak bir isim değil. Hatta herkesden daha da içerisinde...


Trabzon'un yeni Emniyet Müdürü Arıkan, Türkiye Futbol Federasyonu Güvenlik ve Akreditasyon Temsilciliği yapıyor. Arıkan bu sezon üst klasmanda ( Süper Lig'de) ligin ilk haftasında oynanan Çaykur Rizespor Konyaspor maçında da gözlemci olarak görev yaptı.




 AHMET HAKAN ARIKAN KİMDİR?
  
Ahmet Hakan Arıkan ismi aslında Türkiye’ye yabancı değil. Arıkan, daha önce Ankara Tren Garında meydana gelen ve 99 vatandaşın öldüğü bombalı saldırıdan sonra duyulmuştu. Dönemin Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal, bombalı saldırıdan sonra görevden uzaklaştırılmış yerine de vekaleten Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Hakan Arıkan vekaleten atanmıştı.

Sırayla değişik rütbelerde Ankara, Emniyet Genel Müdürlüğü, Tunceli ve Polis Akademisi Başkanlığında görev yaptı. Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, 13.10.2015 tarihinde Ankara İl Emniyet Müdür Vekili olarak atandı. Arıkan, Mart 2016’da Ankara Merasim Sokakta meydana gelen canlı bomba saldırısının ardından Emniyet Genel Müdürlüğüne dilekçe vererek merkeze atama istedi. Arıkan, merkeze çekilmiş yerine de Yaman Ağırlar getirilmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler