Trabzon Sevdası Düğüne Yansıdı

Trabzon'da yeni evlenen gelin ve damadın Trabzonspor forması ve kemençe ile verdikleri poz görenlerin beğenisini topluyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber hayatlarını birleştirmeyi planlayan çiftler düğün yaparken düğünden önce çekim için verilen birbir

Trabzon Sevdası Düğüne Yansıdı

Trabzon'da yeni evlenen gelin ve damadın Trabzonspor forması ve kemençe ile verdikleri poz görenlerin beğenisini topluyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber hayatlarını birleştirmeyi planlayan çiftler düğün yaparken düğünden önce çekim için verilen birbirinden ilginç pozlar dikkat çekiyor.

Trabzon'da düğün fotoğraflarının en ilginci ise bu genç çiftin fotoğrafları.

Gençler Trabzonspor forması ve kemençe ile poz vererek insanları kendilerine hayran bıraktı. Facebook gibi sosyal paylaşım ağlarında paylaşım rekorları kıran ve Reyhan Photography tarafından çekimi yapılan fotoğraflar büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor