Trabzon Olimpiyatta gülüyor

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları maçla birlikte ligde 10. kez karşılaşacaklar.Bordo mavililer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve bir de mağlubiyet elde etti. K

Trabzon Olimpiyatta gülüyor

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacakları maçla birlikte ligde 10. kez karşılaşacaklar.

Bordo mavililer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve bir de mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 20 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

Trabzonspor, Süper Lig'de İ.B.Belediyespor takımıyla Atatürk Olimpiyat stadında oynadığı 4 maçı da kazandı. Bordo-mavili takım bu 4 maçta 15 gol atarken kalesinde sadece 3 gol gördü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor