Olimpiyatta Trabzon sahne alıyor

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Bülent Yıldırım düdük çalarken, Yıldırım'ın yardımcılarını Muhittin Gürses ve Serkan Çimen yapacak. Maçı

Olimpiyatta Trabzon sahne alıyor

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Bülent Yıldırım düdük çalarken, Yıldırım'ın yardımcılarını Muhittin Gürses ve Serkan Çimen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan.

OLCAN ADIN İLK KEZ

Kötü geçen ilk yarıdan sonra Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına galibiyetle başlayan Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da 3 punla dönerek zirveye yaklaşmak istiyor.

Bu önemli karşılaşmada milli takım kampına giden Zokora, kart cezalısı Serkan ile sakatlıkları bulunan Volkan Şen, Vittek ve Tayfun'dan yararlanamayacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş, yeni transfer  Jebrin, kaleci Onur ile Brozek kardeşleri de İstanbul'a götürmedi.

Buna karşılık devre arası transfer döneminde Gaziantepspor'dan transfer edilen başarılı oyuncu Olcan Adın, eğer Şenol Güneş şans verirse İ.B.B. deplasmanında ilk kez bordo mavili formayı giyecek.

İSTANBUL B.B. ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

Abdullah Avcı'nın A Milli Takımımızın başına geçmesinden sonra Arif Erdem yönetime sıkıntılı bir süreç yaşayan İstanbul B.B. Spor Toto Süper Lig'deki 6 maçlık galibiyet hasretini Trabzonspor karşısında dindirmeyi amaçlıypr.

Erdem yönetiminde sadece 1 galibiyet alabilen ve 4. sıradan 11. sıraya kadar inen ev sahibi İstanbul B.B'de, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Pierre Webo ve sakatlığı süren Ali Güzeldal bugün takımını yalnız bırakacak.

Transfer döneminde kadroya katılan Tom Silva'nın ilk kez görev yapabileceği karşılaşmada, yeniden anlaşmaya varılan İskender Alın, PFDK'nın aldığı tedbir kararı sebebiyle forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Tolga

Celustka

Giray

Glowacki

Cech

Colman

Aykut

Alanzinho

Adrian

Halil

Burak Yılmaz

 

İSTANBUL B.B.

Oğuzhan

Marcin Kus

Can

Metin Depe

Ekrem

Visca

Holmen

Mahmut

Taner Yalçın

Tevfik

Doka

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı

SAAT: 16:00

HAKEM: Bülent Yıldırım

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler