Trabzon: Lütfen kaza olmasın

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, bordo-mavili taraftarların herhangi bir kazaya mahal vermemesi konusunda vurgu yapıldı.Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı seyircisiz maç öncesinde taraftarların takımı desteklemek adına etkinlikler yapaca

Trabzon: Lütfen kaza olmasın

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, bordo-mavili taraftarların herhangi bir kazaya mahal vermemesi konusunda vurgu yapıldı.

Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı seyircisiz maç öncesinde taraftarların takımı desteklemek adına etkinlikler yapacağı ancak bu etkinliklerde herhangi bir olumsuz hareketin büyük bir koas ortamı yapılarak Trabzonspor'un aleyhine yapacak güçlere malzeme vermemek adına önemli bir duyuru yapıldı.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şunlar belirtildi: "Takımımızın ligin 28. Haftasında deplasmanda Galatasaray ile seyircisiz oynayacağı müsabaka öncesi kulübümüzden yapılan açıklamada taraftarlarımızın yapacakları etkinlikler sırasında herhangi bir kazaya ve istenmeyen durumlara sebebiyet vermemeleri konusunda dikkatli davranmaları konusunda uyarıldı.

Taraftarlarımız Galatasaray ile seyircisiz oynayacağımız müsabaka öncesi ve sonrasında takımımızı yalnız bırakmayacaklar. İlk olarak bugün İstanbul’da kafilemizi havalimanında karşılayacak olan taraftarlarımız takımımızı maç günü kamp yapılan otelden konvoylarla Seyrantepe’ye getirecekler.

Taraftarlarımızın yapacakları bu etkinlikler sırasında herhangi bir kazaya ve istenmeyen durumlara sebebiyet vermemelerini rica ediyoruz.

Bu vesileyle takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor