Futbolculardan galibiyet sözü

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçını kazanarak ligde biraz olsun rahatlamak istiyor. Güneş, ligdeki puan farkını korumak istediklerini belirterek, "Lig sonuna kadar yakaladığımız bu fırsatı kullanmalıyız" dedi. Bordo mavili futbolc

Futbolculardan galibiyet sözü

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçını kazanarak ligde biraz olsun rahatlamak istiyor. Güneş, ligdeki puan farkını korumak istediklerini belirterek, "Lig sonuna kadar yakaladığımız bu fırsatı kullanmalıyız" dedi. Bordo mavili futbolcular da teknik heyete galibiyet sözü verdi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftasında yarın akşam Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da yönetim, derbi maçlar için uygulanan özel primi verecek. Futbolcularını hafta başından itibaren zorlu maça motive eden tecrübeli teknik adam, maçın seyircisiz oluşunun futbolun oynanış amacına uymadığını söyledi. Güneş, ligdeki puan farkını sezon sonuna kadar korumak istediklerini belirterek, "Lig sonuna kadar yakaladığımız bu fırsatı kullanmalıyız" dedi.

"KAZANIP SAHA İÇİNDE KONUŞULMAYA DEVAM ETMELİYİZ"

Güneş, Galatasaray'ın bulunduğu konuma bakmayacaklarını belirterek, "Biz kendi oyunumuzu oynamalıyız. Ligin zirvesinde olduğumuz için en çok konuşulan takım biziz. Kazanıp sadece saha içinde konuşulan takım olmaya devam etmeliyiz" diye konuştu. Oyuncularını sakin olmaları ve golün gecikmesi durumunda paniğe kapılmamaları konusunda da uyaran tecrübeli teknik adam, "Kazanmak için gerekeni yaptığımızda gol de gelecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor