Trabzon kanoya doydu

Bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl beldesindeki Solaklı Deresi'nde yapılan yarışlara bay ve bayanlarda 46 kulüpten 120 sporcu katıldı.Şampiyonanın ikinci ve son gününde K1 büyük erkekler kategorisinde Artvin Yusufeli Turizm Doğa ve

Trabzon kanoya doydu

Bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl beldesindeki Solaklı Deresi'nde yapılan yarışlara bay ve bayanlarda 46 kulüpten 120 sporcu katıldı.

Şampiyonanın ikinci ve son gününde K1 büyük erkekler kategorisinde Artvin Yusufeli Turizm Doğa ve Sporları Kulübü'nden Anıl Acar, K1 Büyük Bayanlarda ise Rize Ekstremtürk Gençlik Spor Kulübü'nden Esra Hapeloğlu, birinciliği elde etti.

C1 Büyük Erkeklerde ise Rize Olimpik Spor Kulübü'nden İsmail Derinci, C1 Büyük Bayanlar kategorisinde Giresun Gençlik Spor Kulübü'nden İlknur Alaca, ilk sırayı aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor