Belediye'ye baskın!

Emniyet müdürlüğü ekipleri, bu sabah CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağlı bazı birimlerde arama başlattı. Aramayla ilgili açıklama yapılmadı.  Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü' ne bağlı polis ekipleri sabah saatlerinde belediyeye geldi. Mem

Belediye'ye baskın!

Emniyet müdürlüğü ekipleri, bu sabah CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağlı bazı birimlerde arama başlattı. Aramayla ilgili açıklama yapılmadı.

 

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü' ne bağlı polis ekipleri sabah saatlerinde belediyeye geldi. Memurların belediyeye girişine izin vermedi.

 

CHP' li Belediye Başkanı Esat Altıngün de belediyeye geldi

 

Kuşadası Belediyesinde Polis Araması

 

Polis sabah erken saatlerde Kuşadası Belediyesi'ne baskın düzenledi. Mesaiye gelen personel içeriye alınmadı. Haberi duyan Belediye Başkanı CHP'li Esat Altıngün ve başkan yardımcıları da belediyeye geldi. Baskının neden yapıldığı açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler