Torul'un rakibi Beşiktaş

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Torul Gençlerbirliği'nin kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, rakipleriyle yapacakları maçtan 3 puan ile ayrılmak istediklerini söyledi.Özdemir, Beşiktaş maçında saha ve

Torul'un rakibi Beşiktaş

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Torul Gençlerbirliği'nin kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, rakipleriyle yapacakları maçtan 3 puan ile ayrılmak istediklerini söyledi.

Özdemir, Beşiktaş maçında saha ve seyirci avantajlarını değerlendirmek istediklerini belirterek, “Bizim hedefimiz ilk 8 takım arasına girerek play-off'a kalmaktır. Sporcularımız da bunu çok iyi biliyorlar. Bu nedenle Beşiktaş'ı puansız göndermeliyiz” dedi.

Hazırlıkları çok iyi gerçekleştirdiklerini ifade eden Özdemir, “Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz de var. Hedefimiz doğrultusunda kritik bir maça çıkacağız. Tüm hesaplarımız 3 puan üzerine” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor