Toplu ihtar ve suç duyurusu

Gazetelere verilen ilan sonrası Trabzon Fikir Kulübü TFF'nin bütün kurullarına "Görevinizi yapın" ihtarnamesi yolladı, sonra da savcılığa suç duyurusunda bulundu. Trabzonspor da aynı yola başvurmayı düşünüyor.Şike davasıyla ilgili her gün yeni bir gelişme

Toplu ihtar ve suç duyurusu

Gazetelere verilen ilan sonrası Trabzon Fikir Kulübü TFF'nin bütün kurullarına "Görevinizi yapın" ihtarnamesi yolladı, sonra da savcılığa suç duyurusunda bulundu. Trabzonspor da aynı yola başvurmayı düşünüyor.

Şike davasıyla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanırken, Trabzonspor Kulübü çıkacak kararı heyecanla beklemeye devam ediyor. Önceki gün 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurarak Şike Davası'na müdahil olmak isteyen bordo mavili kulüp, yeni adımlar da atmaya hazırlanıyor.

Türkiye Fair Play Platformu ve Trabzon Fikir Kulübü de TFF yönetimi ile tüm kurullarına TCK 257. maddesini ihlalden dolayı suç duyurusunda bulunacaklarına dair ihtarname gönderdi. Noter kanalı ile TFF Başkan ve yönetim kurulunun asil ve yedek üyeleri ile Etik Kurulu, PFDK ve Tahkim Kurulu asil ve yedek bütün üyelerine gönderilen ihtarnamede, federasyonun elindeki yetkileri kullanarak mevcut deliller ölçüsünde bir an önce karar vermesi istendi. 

 

KRİTİK KARAR HAFTAYA

Aksi halde ise Türk Ceza Kanunu'nun 257. maddesi gereğince Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi. Fikir Kulübü, hafta başında da bir adım daha atarak Küçükçekmece Adliyesi'nden TFF hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Tüm bu gelişmelerden sonra Trabzonspor yönetiminin de aynı yöntem ile TFF'ye noter kanalıyla bir ihtarname yollamayı düşündüğü öğrenildi. Karadeniz cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Türkiye Futbol Federasyonu haftaya Etik Kurulu'nun vereceği rapora göre kararını verecek. 

 

VE YILDIRIM DAVA!

En kuvvetli ihtimal hiçbir kulübün PFDK'ya sevk edilmeyeceği yönde... Bu arada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz gün medyaya UEFA'ya yönelik ilanlar veren Fair Play Platformu ve Trabzon Fikir Kulübü'nü mahkemeye vererek tazminat davası açmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor