Tolga Zengin'e milli davet

 Eylül ayında başlayacak 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesinde, 15 Ağustos'ta deplasmanda Avusturya ile özel bir karşılaşma oynayacak A Milli Takım'ın aday kadrosu ve programı belirlendi. Aday kadroya Trabzonspor'un başarılı kalecisi  Tolga Zengin da

Tolga Zengin'e milli davet

 

Eylül ayında başlayacak 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesinde, 15 Ağustos'ta deplasmanda Avusturya ile özel bir karşılaşma oynayacak A Milli Takım'ın aday kadrosu ve programı belirlendi. Aday kadroya Trabzonspor'un başarılı kalecisi  Tolga Zengin davet edildi.

 

A Milli Takım, 12 Ağustos Pazar saat 22.00'den itibaren Ataköy Sheraton Hotel'de kampa girecek.

 

15 Ağustos Çarşamba günü Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanacak Avusturya-Türkiye A Milli özel karşılaşması saat 20.30'da (TSİ 21.30) başlayacak. Müsabakayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ján Valášek yönetecek. Yardımcılıklarını Miroslav Benko ve Erik Weiss yapacak. Dördüncü hakem ise Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor