Samsun'da şiddetli yağış uyarısı

Samsun Valiliği'nden yapılan uyarıda, akşam saatlerine kadar şiddetli yağış beklendiği belirtilerek sel, su baskını ve deniz üzerinde hortuma karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Samsun Meteoroloji 10. Bölge Mü

Samsun'da şiddetli yağış uyarısı

Samsun Valiliği'nden yapılan uyarıda, akşam saatlerine kadar şiddetli yağış beklendiği belirtilerek sel, su baskını ve deniz üzerinde hortuma karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, Alaçam ve Bafra ilçeleri başta olmak üzere il genelinde saat 21.00'a kadar kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği duyuruldu.

Açıklamada, sel, su baskını, yıldırım, deniz üzerinde hortum gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel