Timsah Balıkesir'i avladı

Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Bursaspor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşma 4-2 Bursaspor üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 1

Timsah Balıkesir'i avladı
Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Bursaspor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi.
 
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı karşılaşma 4-2 Bursaspor üstünlüğüyle sonuçlandı.
 
Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Josue, 36. dakikada Samuel Holmen, 74. dakikada penaltıdan Fernandao ve 85. dakikada Enes Ünal atarken, Balıkesirspor'un sayılarını 25 ve 30. dakikalarda Gökhan Ünal kaydetti.
 
Gol düellosundan galip çıkan Bursaspor ligde puanını 41'e çıkardı. Balıkesirspor ise 15 puanda kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Bursaspor, deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Balıkesirspor ise Eskişehirspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor