Halilhodzic Japonya'ya neden gitti?

Japonya Milli Takımı'nın başına geçen Vahid Halilhodzic, imzanın ardından basına tanıtıldı. Basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, "Milli takımlardan ve kulüplerden birçok teklif aldım. Ama buraya gelmeyi seçtim. Çünkü mentalitemiz aynı. Ben d

Halilhodzic Japonya'ya neden gitti?
Japonya Milli Takımı'nın başına geçen Vahid Halilhodzic, imzanın ardından basına tanıtıldı.
 
Basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, "Milli takımlardan ve kulüplerden birçok teklif aldım. Ama buraya gelmeyi seçtim. Çünkü mentalitemiz aynı. Ben de saygı, disiplin ve haysiyete büyük önem veriyorum. Burada önemli işlere imza atmak istiyorum dedi. İlk hedefimiz Dünya Kupası'na katılmak ve orada gruplardan çıkmak. Daha önce milli takım çalıştırdım. Başarı hemen gelmese de bana zaman tanınırsa mutlaka bir şeyler elde ederiz." dedi.
 
Japonya kültürüne uzak olmadığını belirten Halilhodzic, "Ailem suşiyi benden çok seviyor. Japonlar ne yiyor, ne yapıyorsa ben de aynısını yapacağım. Kültürlerine saygı duyuyorum. Eşim Japonya tarihi hakkında bana bir kitap hediye etti. Japonya zor zamanlardan geçti. Ben de öyle. Futbol beni ayakta tuttu. Futbolun sihirli bir şey." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor