Tercihi Atalanta değil Orduspor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor'un başarılı defans oyuncusu Miguel Garcia'ya Portekiz basınına konuşarak, sezon başında İtalya'nın Atalanta takımından gelen teklife rağmen Orduspor'a geldiğini söyledi.Portekiz'in en büyük spor gazetelerinden bi

Tercihi Atalanta değil Orduspor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor'un başarılı defans oyuncusu Miguel Garcia'ya Portekiz basınına konuşarak, sezon başında İtalya'nın Atalanta takımından gelen teklife rağmen Orduspor'a geldiğini söyledi.

Portekiz'in en büyük spor gazetelerinden biri olan O Jogo adlı gazeteye konuşan Orduspor'un sağ bek oyuncusu Miguel Garcia, sezon başında İtalya'nın Atalanta takımından gelen teklife rağmen Orduspor'a geldiğini anlattı. Röportajında Türk futbolu ile Portekiz futbolunu kıyaslayan Garcia, "Burada daha çok koşmak gerekiyor. Ama taktik ve teknik olarak Portekiz futbolu, Türk futbolundan bir adım önde. Ayrıca burada taraftarlar Portekiz'deki gibi çok fanatik, bu da bizleri çok iyi motive ediyor. Yeri geldiğinde Portekiz'de bin- 2 Bin kişiye oynadığımız oldu. O yüzden böyle büyük kitleye oynamaktan dolayı memnun oluyoruz" dedi.

Gazete muhabirinin "İtalya'dan teklif vardı, neden Orduspor'u tercih ettin?" sorusuna Garcia şu cevabı verdi:

"Braga'dan ayrıldığım zaman Atalanta'ya transferim söz konusu idi. Ama Orduspor bana iyi şartlar sundu. Projeleri beğendim ve buraya gelirken hiç tereddüt etmedim" ifadesini kullandı.

Gazete, sayfalarında Miguel Garcia'yı 2005 yılında Sporting Lizbon'da oynarken, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımına karşı son dakikada attığı golle UEFA finaline yükselmesinde büyük pay sahip olduğu için 'Alkmaar Kahramanı' olarak tanıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor