Teofilo'da yeni kriz!

Golcüyü isteyen Caldas, Trabzon’un istediği banka teminatını bulamadı. Bordo-Mavililer’in federasyon garantisi talebi de geri çevrildi ve transfer askıya alındı.Trabzonspor’da şehri izinsiz terk ettikten sonra bir daha geri dönmeyeceğini açıklayan ve ülke

Teofilo'da yeni kriz!

Golcüyü isteyen Caldas, Trabzon’un istediği banka teminatını bulamadı. Bordo-Mavililer’in federasyon garantisi talebi de geri çevrildi ve transfer askıya alındı.

Trabzonspor’da şehri izinsiz terk ettikten sonra bir daha geri dönmeyeceğini açıklayan ve ülkesinden Once Caldas kulübünün istediği Kolombiyalı Teofilo’nun transferinde işler karışmaya başladı.

Teo’nun bonservisi konusunda Kolombiya ekibiyle 3  milyon 250 bin dolar karşılığında anlaşan Bordo-Mavili yönetim kendini garantiye almak için Türk Büyükelçiliği aracılığıyla ülkenin güvenilir bankalarının ismini alarak, bu bankalardan birinden teminat mektubu istedi.

Trabzon yönetiminin istediği teminat bir türlü gelmeyince 2. tur görüşmeler başladı. Caldas yetkilileri yapılan bu görüşmelerde istenilen banka teminatının sağlanamadığını bildirdi. Trabzon yönetimi bunun üzerine “Kolombiya Futbol Federasyonu transfere kefil olsun” önerisini getirdi. Ancak Caldas yönetimi, “Federasyon ile aramız iyi değil. Bu nedenle böyle bir transferde bize kefil olmazlar” diyerek öneriyi geri çevirdi.

Bu gelişmenin ardından konuyu masaya yatıran Bordo-Mavili yönetim, istenilen bankalardan teminat mektubu gelmediği veya Kolombiya Futbol Federasyonu teminat vermediği takdirde Teofilo’yu satmama kararı aldı. Konuyu FİFA’ya taşıyan Trabzonspor bundan sonraki rotasını buradan çıkacak karara göre yeniden belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor