Telefon numarası mı yoktu sayın Bakan ?

Spor Bakanı Suat Kılıç son dönemlerde Türk futbolunda yer edinen ırkçılık olaylarına son vermek üzere makamına G. Saraylı Drogba ile Fenerbahçeli Webo’yu davet etmişti. Bu davet sırasında Bakan ve iki futbolcu yemek yiyerek dostluk mesajı vermiştiler. Bu

Telefon numarası mı yoktu sayın Bakan ?

Spor Bakanı Suat Kılıç son dönemlerde Türk futbolunda yer edinen ırkçılık olaylarına son vermek üzere makamına G. Saraylı Drogba ile Fenerbahçeli Webo’yu davet etmişti. Bu davet sırasında Bakan ve iki futbolcu yemek yiyerek dostluk mesajı vermiştiler. Bu davette Trabzonsporlu oyuncu Zokora’ya yer verilmemesi Trabzonspor camiasınca tepkilere neden olmuş ve haber61.Net olarak da tepkimizi göstermiştik.  

Tepkilerin büyümesi üzerine Spor Bakanı Suat kılıç konu ile ilgili açıklamada bulundu. Kılıç, "Drogba ve Webo ile yaptığımız görüşmeye keşke Zokora'yı da çağırabilseydik. Öncelikle ikisi de Türkiye'de ırkçılık olmadığını düşünüyor. Kendileri de zaten 'Biz farklı takımın taraftarlarıyla yemek yiyip fotoğraf çektirebiliyoruz. Bir kişinin yaptığı hareket için bütün bir ülkeyi bu şekilde suçlayamayız." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor