Kafkas'tan başsağlığı mesajı

Trabzonspor Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı dönüşü Görele’de geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamını yitiren taraftarlarımız için bir başsağlığı mesajı yayınladı.Kafkas, mesajında kaybettiğimiz genç taraftarlarımızın ailelerinin acısını

Kafkas'tan başsağlığı mesajı

Trabzonspor Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçı dönüşü Görele’de geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamını yitiren taraftarlarımız için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Kafkas, mesajında kaybettiğimiz genç taraftarlarımızın ailelerinin acısını paylaştığını belirterek, şu görüşlere yer verdi: “Fenerbahçe ile oynadığımız final maçının ardından Trabzon’a dönüş yolunda trafik kazası geçiren taraftarlarımızın acı haberini öğrenmiş bulunmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Şahsım, teknik ekibim ve futbolcularım adına kardeşlerimizin ailelerinin acılarını derinden yaşıyor ve paylaşıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Camiamızın başı sağolsun”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor