Taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı

Çaykur Rizespor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Denizli, Rize'ye geldi. Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, başkanvekili Halim Mete, transfer komitesi başkanı Koray Deniz, yardımcıları Yusuf Şimşek, İbrahim Üzülmez ve

Taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı

Çaykur Rizespor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Denizli, Rize'ye geldi. 

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, başkanvekili Halim Mete, transfer komitesi başkanı Koray Deniz, yardımcıları Yusuf Şimşek, İbrahim Üzülmez ve Stefano Moreno ile birlikte Mehmet Cengiz Tesisleri'ne gelen Denizli'yi, 200 civarında taraftar karşıladı. 
     
Denizli ve yardımcılarına tesis girişinde Çaykur Rizespor atkısı takıldı. Taraftar meşale yakarak ''Mustafa Denizli, şampiyon yap bizi'' diye tezahürat yaptı. 
     
Bir grup taraftar Mustafa Denizli'ye ''Hoş geldin ey Mustafa. Rizesporumuza. Bu sene çıkar bizi, Spor Toto Ligi'ne. Ver elini Mustafa. Çıkalım Süper Lig'e'' diye tulum eşliğinde türkü söyledi. 
     
Denizli, taraftarlarla kucaklaşarak tek tek tokalaştı. 
     
Ardından tesise geçen Denizli, bir süre dinlendikten sonra tesisleri ve Yeni Şehir Stadı'nı gezerek yapılacak olan yeniliklerle ilgili toplantı yapıldı
 
Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda devre arası yapılacak transferler ile ikinci yarıda izlenecek yol haritası belirlendi. Toplantının ardından Mustafa Denizli ve yardımcıları İbrahim Üzülmez ile Yusuf Şimşek ve İtalyan kondisyoner Stefano Moreno, Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz tesislerindeki antrenman sahalarını gezdi, Tesis Müdürü Arif Kanbur'dan bilgi aldı. 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor