Taraftar'dan Erkut Tutu'ya tepki!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da bazı taraftar grupları, Kulüp Başkanı Erkut Tutu'ya açıklamalarından dolayı tepki gösterdi. Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu'nun Trabzonspor aleyhinde yapılan tezahüratları işaret ederek, taraftarların da

Taraftar'dan Erkut Tutu'ya tepki!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da bazı taraftar grupları, Kulüp Başkanı Erkut Tutu'ya açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

Samsunspor Kulüp Başkanı Erkut Tutu'nun Trabzonspor aleyhinde yapılan tezahüratları işaret ederek, taraftarların daha kibar olmaları gerektiği şeklindeki açıklamalarına tepki gösteren bazı taraftar grupları, yaptıkları açıklamalarla Başkan Erkut Tutu'ya tepki gösterdi.

Erkut Tutu'nun yaptığı açıklamaları 'talihsiz' olarak niteleyen ve Başkan Tutu'yu kınadıklarını belirten Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu, "Tutu yaptığı açıklamada, 'Samsunsporlu taraftarların Trabzonsporlulara daha kibar davranmasını istiyorum' demiş. Şehrimizde yaşayan Trabzonlu işadamlarından destek aldıklarından söz ediyor. Hiçbir tanesi 'ben Trabzonluyum' demiyor, 'ben Samsunluyum' da demiyor. Sadece 'bize her yer Trabzon' diyorlar. Tabii ki Samsun'da ticaret yapan Trabzonlu işadamlarının Samsun'a hizmet etmesi gerekir" dedi.

Başkan Tutu'nun yaptığı açıklamalarla taraftarları tahrik etmemesi gerektiğini ifade eden Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Erol Ündücü, "Erkut Tutu, Samsunspor'un yakaladığı başarıya gölge düşürmek, şehirdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyenlerin yapamadığını yapmıştır. Şampiyonluk yolunda ilerlediğimiz bu önemli günlerde taraftarlar ile toplantı yapıp 'sıkıntınız, derdiniz nedir? Nasıl daha güzel bir tribün yaparız' bile dememiştir. Samsun'da yaşayan herkes nereli olursa olsun bu takıma destek vermiştir. Samsunspor taraftarına bir kere yardımcı olmayan Erkut Tutu, düşünmelidir. Bizleri tahrik etmemelidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor