Rizespor evinde intihar etti!

Rizespor'da Ümit Kayıhan Klasiği... Oynadığı futbolla Bank Asya 1. Ligin en zayıf takımı görüntüsü veren Çaykur Rizespor, evinde 7 maçtır kazanamayan Denizlispor'a boyun eğdi.Atmaca Horoz'a Boyun Eğdi... Bank Asya 1. Ligde  20. haftanın açılış karşılaşmas

Rizespor evinde intihar etti!

Rizespor'da Ümit Kayıhan Klasiği...

Oynadığı futbolla Bank Asya 1. Ligin en zayıf takımı görüntüsü veren Çaykur Rizespor, evinde 7 maçtır kazanamayan Denizlispor'a boyun eğdi.

Atmaca Horoz'a Boyun Eğdi...

Bank Asya 1. Ligde  20. haftanın açılış karşılaşmasında Çaykur Rizespor kendi sahasında Denizlispor'a 1- 0 mağlup oldu. Karşılaşmanın tek golü 56. dakikada Adem'in penaltı golüyle geldi. Yeşil Mavililerde kaleci Ramazan 59. dakikada kırmızı kart gördü.

Çaykur Rizespor bu mağlubiyetle 31. puanda kalırken ligde bir basamak daha geriledi. Denizlispor ise 32 puana yükselerek Çaykur Rizespor'un önünde 3. sıraya yükseldi.

Yeter Artık Kayıhan!

Karşılaşmanın son dakikalarında Yeşil Mavili taraftarlar Teknik Direktör Ümit Kayıhan'ı istifaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor