Taraftar dün şok yaşadı

Trabzonspor taraftarı Passolig uygulamasından sonra kaçak yayın kurbanı oldu. Edinilen bilgiye göre; Dün UEFA Avrupa ligi L grubu ikinci maçında Hüseyin Avni Aker stadında Polonya temsilcisi Legia Varşova ile oynan maçı izlemek isteyen Bordo Mavili taraft

Taraftar dün şok yaşadı

Trabzonspor taraftarı Passolig uygulamasından sonra kaçak yayın kurbanı oldu. Edinilen bilgiye göre; Dün UEFA Avrupa ligi L grubu ikinci maçında Hüseyin Avni Aker stadında Polonya temsilcisi Legia Varşova ile oynan maçı izlemek isteyen Bordo Mavili taraftarların bir kısmı D Smart yayını olan mekanları tercih etti.

Karşılaşma başlamadan önce taraftarlardan bir kısım işletme para topladığı öğrenilirken karşılaşma sırasında bir anda yayın kesildi. D Smart yetkilileri yayınları keserek bu işletmelerin oynanan karşılaşmayı kaçak yollar ile izlettiği uyarısında bulundu. Bir anda karşılaşma yarıda kesilince taraftarlar şok oldu.

Bu işletmeler arasında bulunan mekanlar ise daha büyük şok yarattı. Trabzon’da marka değeri yüksek işletmelerin müşterilerine bu denli yapmış olduğu bu ayıp ise hafızalarda yer aldı. Şana mevkiinde 400 kişi bir köftecide maçı izlerken yayın gitti diye tartıştığı öğrenildi. Trabzon’da 220 işletmeden bir anda yayının kesildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor